Alexandru Culiuc

3 martie 2006

Nicu Popescu despre relatiile Moldo-europene si problema transnistreana

Moldova Azi a publicat un interviu cu Nicu Popescu, cercetator la Centrul de Studii Politice Europene. Interviul este axat pe relatiile Moldovei cu Uniunea Europeana. Majoritatea moldovenilor isi vad patria in Europa, insa putini cunosc dinamica relatiilor actuale cu UE, care in finala, si va determina perspectivele europene ale Moldovei. Interviul lui Nicu umple aceasta lacuna, oferind o analiza clara asupra relatiilor dintre Chisinau si Bruxelles. O mare parte a interviului este axata pe problema Transnistreana. Un interviu interesant care merita sa fie citit.

Daca problemele abordate in interviu va trezesc interes, vizitati neaparat situl Eurojournal, al carui editor este Nicu Popescu. Situl publica analize desfasurate (recent doar in engleza) asupra diferitor aspecte ale relatiilor Moldo-europene, problemei transnistrene si evenimentelor relevante in relatiile externe a vecinlor nostri.

Publicat: 3 martie 2006 19:07

Categorii: Guvernare si politica | Vezi de-asemenea

Taguri: , , ,

Comentarii (2)

1

dumi
29 aprilie 2007 15:21

buna analiza a lui NP, dar ce cauta ea (analiza) pe un bloc nepopular si gol???!!!

2

dumi
29 aprilie 2007 15:25

dupa o analiza mai amanuntita cred ca trebuie sa zic pardon. (asa am vrut sa arat cat de bine sau mai putin bine sunt apreciate de indivizi acest efort).

Adauga Comentariu


HTML admisibil: a href, b, i, br/, p, strong, em, ul, ol, li, blockquote, pre