Alexandru Culiuc

2 martie 2006

Interviuri si alte aparitii

Aproximativ o luna in urma situl Imaterial — comunitatea virtuala a designerilor din Moldova — a publicat un interviu cu mine (situl e executat in frame-uri, de aceea navigatia se pierde). Este probabil ultima mea aparitie in calitate de designer, mai exact ex-designer. Tema generala a interviului este web designul in Moldova. Puteti afla despre inceputurile Design.md si despre originea denumirii portalului OurNet.

O revista pregateste spre tipar un articol despre moldovenii de la Harvard, in cadrul caruia am fost intervievat si eu. Voi comunica denumirea revistei odata ce numarul apare in vinzare.

Trei lucrari de-a mele au fost expuse in cadrul Primei Expozitii a Clubului Foto.md, care se desfasoara in prezent la EuroFotoArt (intersectia strazilor Puskin si 31 august). Initial au fost selectate cinci lucrari de-a mele, insa le-am expediat mult prea tirziu, asa ca au fost incluse doar cele care au fost expuse anterior la Coffee Beans. Am fost mentionat in reportajul de la expozitie, datorita lui Anatol Poiata, evident.

Publicat: 2 martie 2006 0:08

Categorii: Fotografie | Personal | Web, Internet si IT

Taguri: , , ,

Adauga Comentariu


HTML admisibil: a href, b, i, br/, p, strong, em, ul, ol, li, blockquote, pre