Alexandru Culiuc

17 iulie 2006

Lauda de sine...

La data de 9 iunie am absolvit Harvardul cu gradul de Master in Public Administration in International Development. Nu e cine stie ce surpriza — ar fi de mirare daca n-as fi absolvit.

Mai important si mai surprinzator este faptul ca am fost admis (cu bursa) la Harvard la doctorantura in politici publice. Pare a fi ca sunt primul Moldovan care-si va face PhD-ul la Harvard (la MIT sunt citiva moldoveni la stiintele exacte). Deci, in doar sase saptamini voi reveni in Cambridge, MA. E o stire veche si asta, insa am decis sa o public doar dupa obtinerea vizei americane.

In numarul doi al revistei Neorama, publicitatea careia poate fi vazuta prin tot Chisinaul, a fost publicat articolul "Generatia Harvard", la scrierea caruia am fost implicat si eu — o parte din informatia inclusa in articol a fost preluata din acest site. Cealalta persoana intervievata este Corina Comendant, absolventa la Harvard College.

In urmatoarele saptamini voi actualiza acest site ceva mai rar, deoarece tot timpul liber este dedicat unui proiect nou, pe care sper sa-l lansez in urmatoarele citeva luni.

Publicat: 17 iulie 2006 12:19

Categorii: Personal

Taguri: ,

Comentarii (9)

1

Mihai Moscovici
17 iulie 2006 12:52

Sincere felicitari!!!

2

Peter Myers
18 iulie 2006 21:15

Felicitari!

Next year, there is an incoming Moldovan named Alexei Colin starting as a freshman at Harvard. I'll be sure to pass him along your information, and vice-versa.

3

Vio
19 iulie 2006 6:56

Sincere felicitari! Faptul ca vei face Doctoratul la Harvard este insasi un eveniment important pentru tine, penru care iti urez numai bafta si succece!
P.S. Nu ezita mereu sa avansezi, astfel viata pare a fi mai interesanta. Mai cunosti oameni noi, te alegi cu ceva nou.

4

Lucia
20 iulie 2006 20:39

Felicitari!

5

Florent
20 iulie 2006 22:48

Felicitarile mele !!!
Bravo !

6

Vio
21 iulie 2006 13:52

Draga Sandu, faci niste chestii in imagine formidabile. Nu te/ai gandit vreodata sa faci o expozitie aici la Chisinau?

7

Alexandru Culiuc
21 iulie 2006 15:03

Vio, am participat la doua expozitii organizate de Foto.md. Pentru expozitia individuala nu cred ca am suficiente lucrari bune. Poate cu timpul...

8

Vio
21 iulie 2006 18:17

Induioseaza modestia ta, dar mai mult curaj sa ai si sa lasi pe cei indragiti si pasionati de fotografie sa/si spuna parerea. critica mereu i/a incurajat pe oamenii de creatie. Iar eu te consider un om de creatie, care creeaza ceva inedit cu cea mai mare pasiune. Bafta!!!

9

Elena
24 iulie 2006 19:21

Belated CONGRATS si de pe la moskali :). Bafta in toate, Sandule! Ce bine ca revii la Cambrige - Boston rocks! Astept sa vad revista presei locale despre Harvardisti & b.t.w la multi ani! Trec pe acasa pina in Sep si sper sa te mai prind la Chisinau.

Adauga Comentariu


HTML admisibil: a href, b, i, br/, p, strong, em, ul, ol, li, blockquote, pre