Alexandru Culiuc

1 aprilie 2007

Noutati de la WebTop

Ceea ce urmeaza nu este gluma de 1 aplrilie (I'm serious!). Daca aveti un site pe care nu ati reusit sa-l inregistrati in WebTop, mai aveti o sansa. Am fost rugat de comitetul organizatoric al WebTop sa aduc la cunostinta auditoriului Culiuc.com ca perioada de inregistrare este deschisa pina la 1 aprilie, adica pina astazi. Urmeaza stirea detaliata.

În urma solicitărilor creatorilor şi proprietarilor de site-uri, Consiliul de Observatori al concursului WEBTOP la şedinţa din la 27 martie a decis să accepte în competiţie site-urile lansate la începutul anului 2007. Modificările de rigoare au fost aduse Regulamentului concursului, care stipula drept condiţie obligatorie de participare lansarea site-ului în 2006. Pentru a acorda şansa de a se mai înscrie în concurs şi altor site-uri publicate online în primele luni ale anului, perioada de înregistrare va fi redeschisă pentru 5 zile, până la 1 aprilie inclusiv.

Spre regret n-am putut publica acest anunt mai devreme (stirea dateaza cu 28 martie si tot atunci am si fost rugat sa contribui la diseminarea ei) — am redobindit acces la Internet doar astazi, dupa revenirea din vacanta de primavara.

Apropo de vacanta... Miine planific sa plasez citeva fotografii. Intre timp vreau sa va asugur (si sa demonstrez) ca nisipul este impecabil:

Culiuc.com in Tulum's sand
Tulum (Mexic), 6 dimineata

Publicat: 1 aprilie 2007 7:56

Categorii: Web, Internet si IT

Taguri: ,

Comentarii (3)

1

vasgar
2 aprilie 2007 1:11

Sandu,
ai scris un excelent poem fotografic despre vacanta ta...

2

Alexandru Culiuc
2 aprilie 2007 5:42

Vasile, e o gluma pe care nu o inteleg sau...?

3

vasgar
2 aprilie 2007 10:52

nu, deloc...
e un comentariu aplicat (foarte scurt) pe ceea ce-am vazut si, mai ales, pe ceea ce urma sa vad...
reportajul tau fotografic and scriptic despre Tulum e really impresionant. dar despre asta acolo.

Adauga Comentariu


HTML admisibil: a href, b, i, br/, p, strong, em, ul, ol, li, blockquote, pre